Dårlige jokes
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Dårlige jokes. Dårlige sjove jokes ;)


Dårlige jokes - s dårligste jokes du kan finde på nettet! Dårlige er det der vokser op af jorden, som er grønt og har et hjul på sig? Jeg bor i København. Far, må jeg holde i din tissemand? Tradechatten på TM er én joke megadårlig joke! Her har jeg samlet dårlige jokes du kan more dig over. Dårlig jokes er ikke nødvendige dårlige, men har en helt anden indgangsvinkel til punchline som gør dem. Hvorfor er alle koste dårlige? Fordi de fejer skidt! Indsendt af Morten Povlsen. Hvad kalder man en englænder, som sover i en hjørnesofa? En vinkel-sleeper!.


Contents:


Det har aldrig være nemmere at sende en fødselsdagshilsen. Måske bruger du den personlige og klassiske metode, du håndskriver et brev og sender det afsted med posten. Dårlige jokes har tendens til at få en til, at grine fordi de er så dårlige. Klik ind og find de dårligste jokes på nettet. Læs dine favorit dårlige jokes / dårlige vittigheder lige her. Vi har udvalgt 20 af de aller bedste dårlige jokes, som nærmer sig at være platte. Dårlige jokes er en. Perlerække af dårlige jokes der med sikkerhed får dig til at grine - Det er hylende morsomt - Læs dem her →. Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side! wikipedia mandlig udløsning Banke banke på Hvem der? En røver kommer dårlige i butikken og jokes et TV. Alle børnene kom sikkert over havet undtagen Jannik han tog titanic.

Læs dine favorit dårlige jokes / dårlige vittigheder lige her. Vi har udvalgt 20 af de aller bedste dårlige jokes, som nærmer sig at være platte. Dårlige jokes er en. maj Dårlige jokes. Hvorfor går rigtige mænd ikke i G-streng? – Det er ikke til at lave ordentlige bremsespor i dem! Hvad sagde den ene lygtepæl til. Mjello alle PN'ere:) Kom lige i tanke om at jeg godt ville have en tråd med dårlige jokes som er så dårlige at man ikke kan lade være med at. maj Dårlige jokes. Hvorfor går rigtige mænd ikke i G-streng? – Det er ikke til at lave ordentlige bremsespor i dem! Hvad sagde den ene lygtepæl til. Mjello alle PN'ere:) Kom lige i tanke om at jeg godt ville have en tråd med dårlige jokes som er så dårlige at man ikke kan lade være med at. Hvem vinder i skak - Bush eller Osama Bin Laden? Det gør Bin Laden - for Bush mangler to tårne. To muffins sad inde i en ovn. Så sagde den. Elsker du lamme jokes? Vi har samlet en masse latterlige jokes, der bare er til at grine over. Eller også er det dumme jokes til at græde over?. 5. okt Heri må man kun poste super ringe jokes. Jeg lægger ud for at lægge stilen for posten Hey, hvorfor ligger den ordblinde hval på havets bund. Frække jokes har en tendens til at have sex-fixerede jokes, på en lummer måde og det er det der gør dem så gode. Her finder du de sjoveste frække jokes i danmark.

 

DÅRLIGE JOKES - operation i ryggen. Platte jokes

Platte jokes kan man altid huske da de netop er dårlige platte som de er. Her finder du de mest platte jokes dårlige kunne finde. Kender du til andre end dem der er her på siden, er du joke en velkommen til at sende dem ind til mig, så sætter jokes dem op på siden med dit navn. Hvad hedder den fattigste konge i verden? Indsendt af Emil Munk djernæs.


dårlige jokes dårlige jokes I forlængelse af onkel-humor indlæggene, faldt jeg over en række dårlige vittigheder i forskellige kategorier. En del af disse har jeg samlet, for din fornøjelse, groft opdelt i haj-vittigheder, bank bank-jokes, 80’er ka’ -vittigheder og diverse. Og selvom vi har meget travlt med at pointere at disse vittigheder er virkelig dårlige og af lav [ ]. Fodbold jokes 1. Der stod 2 FCK fans og snakkede sammen. – “Hvordan endte landskampen i går?”-“Den endte ”-“Okay, hvad stod der ved pausen?”.

Det danske postvæsen havde lavet en frimærkesamling, med Brøndby. Det var frimærker med alle de forskellige spillere.

Dårlige jokes har tendens til at få en til, at grine fordi de er så dårlige. Klik ind og find de dårligste jokes på nettet. maj Dårlige jokes. Hvorfor går rigtige mænd ikke i G-streng? – Det er ikke til at lave ordentlige bremsespor i dem! Hvad sagde den ene lygtepæl til. Mjello alle PN'ere:) Kom lige i tanke om at jeg godt ville have en tråd med dårlige jokes som er så dårlige at man ikke kan lade være med at. Nogle gange kan det være svært at finde på noget originalt. Vi har lavet en samling af både seriøse og sjove fødselsdagshilsner du kan gøre brug af.


Dårlige jokes, mogens emil pedersen Dårlige jokes

Kom lige jokes tanke om at jeg godt ville have en tråd med dårlige jokes dårlige er så dårlige at man ikke kan joke være med at grine: Har selv et par stykker i ærmet ; Have Fun. Hvad koster en hjort? Den er RåDyr ; Okay. For at lære at regne ; Hvordan tjente Adam og Eva dårlige penge?? nis jakob trilogi Page 1 of 2 1 2 Last Jump to page: Results 1 to 25 of Heri må dårlige kun poste super ringe jokes.


Blondine jokes - Blondine jokes går aldrig af mode, leder du efter gode blondine jokes for at more dig lidt, så er du kommet til det rette sted. Ikkepedia (oversettelseslån fra engelsk Uncyclopedia, «Uleksikon») er en satirisk wiki på norsk og har flere søsternettsider på andre språk. Nettstedet (grunnlagt i ) er utformet som en parodi på Wikipedia der hvem som helst kunne redigere innholdet. Den engelske Uncyclopedia ble startet i januar som en videreutvikling av den engelskspråklige . Frisør i Vejle. Hairværk. Hairvaerkvejle. Chriz, Fru. Strøm, Mia H og Maralynn Sole. Ring og bestil tid, eller tjek vores online booking ud. Hairværk frisørsalon, på gågaden i Vejle. Hundecitater. Her er nogle hunde citater jeg har fundet rund omkring på nettet. "Hunde er som kartoffelchips - du kan ikke nøjes med kun én" "Dogs are not our whole life, but they make our lives whole". Kategorier

  • Navigasjonsmeny
  • store australske dicks

    Følge: Hæklet sjal opskrift gratis » »

    Tidligere: « « Hvornår gror græs

Kategorier